Tuntologi Touch-hierontahoidot

Tuntoaistia, sen merkitystä ja vaikutuksia on tutkittu paljon. Iho on ihmisen suurin elin ja sen kautta tulevat tuntemukset ovat erittäin merkittäviä. Kosketuksella on osoitettu olevan pitkäaikaisia hyviä vaikutuksia ja merkitystä hyvinvoinnille ja tuntologin käyttämät metodit pohjautuvatkin tähän.

Tuntologit ovat tuntoaistin ja läsnäolon ammattilaisia, jotka ymmärtävät kosketuksen merkityksen kokonaisvaltaisesti ja käyttävät työssään oppimiaan metodeja.

Tällä hetkellä saatavilla rentouttavat hierontahoidot jaloille ja kasvoille opiskelijatyönä tarjoushintaan. Myöhemmin tulossa hoidot käsille ja pää-,niska-,hartia-alueelle.

FootTouch- hierontahoito jaloille (opiskelijatyönä) 

Hierontahoito jaloille opiskelijatyönä, varpaista polviin saakka. Samalla koko keho saa hoivaa, sillä jaloista löytyvät vyöhykepisteet koko kehon alueelle. Hieronnassa käytetään hajustamatonta hierontaöljyä, joka sopii kaikille ihotyypeille.

25€ / 30 min.

FaceTouch- hierontahoito kasvoille (opiskelijatyönä)                                                    

Hierontahoito kasvoille opiskelijatyönä, tuo rentoutusta kasvojenalueen lihaksille, jotka tekevät töitä huomaamatta läpi päivän. Sisältää kasvojen alkupuhdistuksen. Hieronnassa ja puhdistuksessa käytetään hajustamattomia tuotteita.

25€ / 30 min.